Mobiltelefonjának használata néhány egyszerű lépésben

Mobiltelefonjának használata néhány egyszerű lépésben


Mi az a mobiltelefon? Gondolod, hogy ez csak egy eszköz, amely lehetővé teszi, hogy bárhonnan felhívhass valakit? Ennél sokkal több van ebben a kis kütyüben! Ha többet szeretne megtudni arról, hogyan javíthatja mobiltelefon-élményét, tanulmányozza az alábbiakban található összes nagyszerű tippet.

Ha mobiltelefont szeretne adni a gyermekének, győződjön meg róla, hogy megkapja-e a költségvetésének és az igényeinek megfelelő tervet. Ha nagyon szeretnek szövegezni, akkor fontolja meg azokat a terveket, amelyek korlátlan sms-t tartalmaznak. Ha nem, akkor óriási számlát kaphat.

Próbáljon korlátozni a nap folyamán az interneten megtekintett videók mennyiségét. A videó megsemmisíti az Ön GB-kapacitását, mivel általában streaming, és sok adat szükséges a futtatásához. Ha gyakran néz YouTube-videókat a nap folyamán, érdemes korlátlan adatforgalmat választania.

Értse meg a mobiltelefon-tervét. Ezek a tervek meglehetősen összetettek lehetnek az adókedvezmények, a teljes beszélgetési percek, a szöveges üzenetek és a nemzetközi díjak között. Mielőtt véletlenül átrobbanna egy juttatással, és többet számítanának fel, tudd meg, mit tehetsz és mit nem. Ez rengeteg pénzt takaríthat meg a havi számlán.

Tudta, hogy pénzt takaríthat meg a hívásokon, hogy információt szerezzen? Míg a legtöbb mobiltelefon-társaság 1,75 dollárt számít fel a 411 hívásáért, a (800) Free411 tárcsázásával továbbra is megkaphatja a szükséges információkat. Ugyanazt az információt kapja, anélkül, hogy a mobiltelefon számláján külön költségeket kellene felszámolnia.

Mielőtt megvásárolná, kérdezzen meg néhány megbízható barátot a mobiltelefonokról. Nagyszerű véleményeket fognak kapni az Ön számára. Tanácsot adhatnak a megfelelő mobiltelefon-tervhez is, így tájékozott vásárlóvá válhat.

Ne streameljen filmeket vagy zenéket a telefonján. Felemeli az adókedvezményedet. Ha kell, csatlakozzon WiFi-hez, és ne az adatkapcsolatot használja. Ez még mindig lehetővé teszi, hogy megnézze vagy meghallgassa a kívánt dolgokat, de ezt ingyen megteheti ahelyett, hogy esetleg nagy költségekkel járna.

Hozzáférés a mobiltelefon rejtett akkumulátorához. Először olyan telefonnal kell kezdeni, amelynek akkumulátor-élettartama gyenge. Tárcsázza a * 3370 # számot. Ez a telefon újraindulását okozhatja. Az akkumulátor 50% -kal nőtt. Használatra kész, és amikor legközelebb feltölti a telefont, azt is fel kell tölteni.

Valószínűleg nem kell meghosszabbított garanciát vagy biztosítást vásárolnia. A felmérések azt mutatják, hogy az új mobiltelefont vásárló emberek csak kis százaléka tette ezt azért, mert eltörte a régit. Ráadásul a garanciák és a biztosítások drágák lehetnek. Ehelyett egyszerűen mentse a régi telefonját biztonsági másolatként.

A mobiltelefon természetesen lehetővé teszi a hívások kezdeményezését, de küldhet szöveges üzeneteket, fotókat, videókat, vagy akár kiszámíthatja a jelzálogkölcsönöket, vagy megírhatja a következő nagyszerű regényt. Annak érdekében, hogy többet tehessen telefonjával, ezeket a tippeket felhasználnia kell. Minél előbb, annál jobb!

Ajánló
Kommentek
  1. Én