Čo by ste mali urobiť, ak potrebujete inštalatérske práce

Čo by ste mali urobiť, ak potrebujete inštalatérske práceInštalatérske práce. Existuje len toľko spôsobov, ako to definovať, pretože to neznamená to isté pre všetkých. Existuje tiež toľko spôsobov, ako niekto môže vylepšiť svoj vlastný systém doma. S toľkými spôsobmi, ako robiť veci, ste pravdepodobne zvedaví, kde môžete začať. Skúste začať s tipmi nižšie.

Pravidelne kontrolujte filtre vo vašej peci. Ak tieto filtre neboli nedávno vyčistené alebo vymenené, môžu sa upchať. To ovplyvní to, ako dobre je vaša pec schopná pracovať, čo znamená, že počas zimy nemusíte mať dostatok tepla. Urobte tento jednoduchý krok, len čo sa počasie začne ochladzovať.

Keď sa počasie začína ochladzovať, navštevujte všetky vystavené potrubia pridaním izolácie. Venujte osobitnú pozornosť rúrkam umiestneným v lezeckých priestoroch a vonkajším stenám vášho bydliska. Tento krok pomôže zaistiť, aby vaše potrubia pokračovali počas celej zimy.

Aspoň raz ročne vyberte prevzdušňovač kohútika a vyčistite obrazovky. To mu pomáha správne fungovať. Funkciou prevzdušňovača kohútikov je umožniť rovnomerný prietok vody a šetriť vodu. Uistite sa, že ste vyčistili prevzdušňovač a všimnete si, že tieto veci fungujú.

Máte netesnú rúru? V mnohých prípadoch to môžete sami opraviť bez nákladov inštalatéra. Ak škára presakuje, dotiahnite ju pomocou kľúča na rúrky. Ak netesnosť pochádza z poškodenej časti potrubia, môžete skúsiť opravu pomocou opravnej súpravy zakúpenej v obchode. Jeden spôsob zahŕňa aplikáciu vodotesnej pásky na časť potrubia, kde je netesnosť. Pred nanesením pásky sa uistite, že je rúrka úplne suchá. Uistite sa, že páska zakrýva dva až tri palce na oboch stranách zlomenia v potrubí.

Mali by ste vypustiť všetku vodu z nádrže vášho ohrievača teplej vody najmenej raz za každé tri až šesť mesiacov. Vypúšťanie všetkej vody z nádrže pomáha predchádzať hromadeniu usadenín na dne nádrže. Tento sediment môže spôsobiť, že nádrž bude praskať alebo sa bude horúco znižovať.

Uistite sa, že dostanete dobré odporúčanie alebo si prečítajte referencie skôr, ako si požičiate inštalatéra. S dobrými odporúčaniami to zaistí, že najmete skúseného inštalatéra. Ak je skúsený inštalatér profesionálny, bude mať plne naložený vozík a bude schopný dokončiť väčšinu malých pracovných miest počas jednej návštevy.

Máte zamrznutú odtokovú rúru? Na jej rozmrazenie môžete použiť záhradnú hadicu. Najskôr odstráňte lapač z odtokovej trubice a vložte hadicu, až kým ďalej nepôjde. Pri zdvíhaní druhého konca hadice nalejte horúcu vodu. Horúcu vodu nalievajte dolu hadicou, až kým sa odtoková rúra neroztopí. Aby ste ušetrili čas pri čistení, držte pod ním vedro, aby zachytilo vodu, ktorá preteká.

Áno, inštalatérstvo je celkom subjektívne v tom, že je úplne subjektívne svojou definíciou. Žiadni dvaja ľudia nepovažujú inštalatérske práce rovnako. To, čo človek považuje za užitočné pre svoj systém, druhý nemusí. Tieto tipy by vám mali dať niekoľko rád, ako začať s vlastnou inštaláciou.

Lépések, hogyan kell csinálni utólagos vízszigetelés Jobbra

Lépések, hogyan kell csinálni utólagos vízszigetelés JobbraTudta, hogy a szivárgásos szórófejet a konyhai mosogatón hibás átirányító okozhatja? Ha ez felkeltette az érdeklődését, vagy ha többet szeretne megtudni az utólagos vízszigetelésről, akkor elolvashatja, hogy mit kell még adnunk ebben a cikkben az otthon utólagos vízszigetelés gondozásáról.

Forrasztás a biztonság szempontjából. Amikor rézcsövet forraszt, akkor a lángot a rézcsőre kell irányítani. A fáklya lángjának négy hüvelyk távolságra kell lennie a csövektől. A lángot közvetlenül arra a pontra kell irányítani, ahol a rézcsöveket le kell választani.

Ha az utólagos vízszigetelésről van szó, akkor tudnia kell, hogy mi okozhat zajos csöveket. Ez azért fontos, mert jelentheti a különbséget a zavaró zaj és az árvíz között a házban. Végezze el kutatását, hogy megkülönböztesse a különféle zajokat, és bízza meg a szakértőt, ha komoly veszély merül fel.

Annak elkerülése érdekében, hogy télen a szabadban lévő csaptelepek befagyjanak, az első fagyasztás előtt szerelje le az összes tömlőt. Ezenkívül zárja le a kültéri csaptelephez vezető elzáró szelepet, majd kapcsolja be a kültéri csaptelepeket, hogy a vezetékekben maradó víz kifolyhasson. Amint a hőmérséklet felmelegszik tavasszal, megfordíthatja a folyamatot.

Ellenőrizheti, hogy a WC-vel nincs-e szivárgás, ha néhány csepp élelmiszer-színezőanyagot, Kool Aid-et vagy néhány kávéfőzőt ad hozzá a WC-tartály vízéhez (nem a tálba kerülő vízhez). Körülbelül fél óra elteltével ellenőrizze a vizet a tálban. Ha valamelyik színezőanyag látható a tál vízében, akkor a tartályból kifolyik, és javítania kell.

Telepítse a szitafogókat vagy a lefolyó burkolatait minden mosogatójára és kádcsatornajára. A legtöbb otólagos vízszigetelés hívás eltömődött csövekről szól. Ezeket a szennyeződések, különösen a haj okozhatja, a csatornák lemosása. A csapda behelyezése azt jelenti, hogy megtisztíthatja a törmeléket, mielőtt a csövekbe kerülne.

Ne töltse túl a hulladéklerakót. Ha nagy tárgyakat kell ártalmatlanítania, vágja őket kisebb darabokra. Ne tegyen be sokat egy időben, tegyen be egy vagy két tárgyat, és várjon néhány másodpercet, hogy a többit eldobja. A hulladék túlterhelése miatt a motor túlmelegedhet.

Az enzim alapú tisztítószerek a legjobb megoldás a makacs eltömődött csövek eltávolítására. Az enzim alapú tisztítószerek valójában az iszap egy részét emésztik, cseppfolyósítják és természetesen megtisztítják a csatornát. A piacon jelenleg a legjobb választás az enzimtisztítók.

A WC-vel egyszerűen ellenőrizheti a szivárgást, ami hosszú távon végül nagy költségmegtakarítást eredményezhet. Ennek legegyszerűbb módja az, ha egy kis mennyiségű élelmiszer-festéket öntsön a WC-készülék tartályába egy éjszakán át. Reggel, ha van valamilyen szín a medencében, akkor tudja, hogy van-e olyan szivárgás, amelyre némi figyelmet kell fordítani.

Összegezve: a szivárgó csaptelepet egyszerűen egyszerűbb rögzíteni, mint gondolnád. Ahelyett, hogy egy vízvezeték-szerelőre hívott volna, meg kellett várnia, és utána kifizeti a legmagasabb dollárt, most már javíthatja. Használja ezt a tanácsot, hogy a lehető legjobb pénzügyi helyzetbe kerüljön, amikor az utólagos vízszigetelésről van szó.