Lépések, hogyan kell csinálni utólagos vízszigetelés Jobbra

Lépések, hogyan kell csinálni utólagos vízszigetelés Jobbra



Tudta, hogy a szivárgásos szórófejet a konyhai mosogatón hibás átirányító okozhatja? Ha ez felkeltette az érdeklődését, vagy ha többet szeretne megtudni az utólagos vízszigetelésről, akkor elolvashatja, hogy mit kell még adnunk ebben a cikkben az otthon utólagos vízszigetelés gondozásáról.

Forrasztás a biztonság szempontjából. Amikor rézcsövet forraszt, akkor a lángot a rézcsőre kell irányítani. A fáklya lángjának négy hüvelyk távolságra kell lennie a csövektől. A lángot közvetlenül arra a pontra kell irányítani, ahol a rézcsöveket le kell választani.

Ha az utólagos vízszigetelésről van szó, akkor tudnia kell, hogy mi okozhat zajos csöveket. Ez azért fontos, mert jelentheti a különbséget a zavaró zaj és az árvíz között a házban. Végezze el kutatását, hogy megkülönböztesse a különféle zajokat, és bízza meg a szakértőt, ha komoly veszély merül fel.

Annak elkerülése érdekében, hogy télen a szabadban lévő csaptelepek befagyjanak, az első fagyasztás előtt szerelje le az összes tömlőt. Ezenkívül zárja le a kültéri csaptelephez vezető elzáró szelepet, majd kapcsolja be a kültéri csaptelepeket, hogy a vezetékekben maradó víz kifolyhasson. Amint a hőmérséklet felmelegszik tavasszal, megfordíthatja a folyamatot.

Ellenőrizheti, hogy a WC-vel nincs-e szivárgás, ha néhány csepp élelmiszer-színezőanyagot, Kool Aid-et vagy néhány kávéfőzőt ad hozzá a WC-tartály vízéhez (nem a tálba kerülő vízhez). Körülbelül fél óra elteltével ellenőrizze a vizet a tálban. Ha valamelyik színezőanyag látható a tál vízében, akkor a tartályból kifolyik, és javítania kell.

Telepítse a szitafogókat vagy a lefolyó burkolatait minden mosogatójára és kádcsatornajára. A legtöbb otólagos vízszigetelés hívás eltömődött csövekről szól. Ezeket a szennyeződések, különösen a haj okozhatja, a csatornák lemosása. A csapda behelyezése azt jelenti, hogy megtisztíthatja a törmeléket, mielőtt a csövekbe kerülne.

Ne töltse túl a hulladéklerakót. Ha nagy tárgyakat kell ártalmatlanítania, vágja őket kisebb darabokra. Ne tegyen be sokat egy időben, tegyen be egy vagy két tárgyat, és várjon néhány másodpercet, hogy a többit eldobja. A hulladék túlterhelése miatt a motor túlmelegedhet.

Az enzim alapú tisztítószerek a legjobb megoldás a makacs eltömődött csövek eltávolítására. Az enzim alapú tisztítószerek valójában az iszap egy részét emésztik, cseppfolyósítják és természetesen megtisztítják a csatornát. A piacon jelenleg a legjobb választás az enzimtisztítók.

A WC-vel egyszerűen ellenőrizheti a szivárgást, ami hosszú távon végül nagy költségmegtakarítást eredményezhet. Ennek legegyszerűbb módja az, ha egy kis mennyiségű élelmiszer-festéket öntsön a WC-készülék tartályába egy éjszakán át. Reggel, ha van valamilyen szín a medencében, akkor tudja, hogy van-e olyan szivárgás, amelyre némi figyelmet kell fordítani.

Összegezve: a szivárgó csaptelepet egyszerűen egyszerűbb rögzíteni, mint gondolnád. Ahelyett, hogy egy vízvezeték-szerelőre hívott volna, meg kellett várnia, és utána kifizeti a legmagasabb dollárt, most már javíthatja. Használja ezt a tanácsot, hogy a lehető legjobb pénzügyi helyzetbe kerüljön, amikor az utólagos vízszigetelésről van szó.