Egyszerű ötletek idő- és pénzmegtakarításra

Egyszerű ötletek idő- és pénzmegtakarításra


Autó vásárlása unalmas, nyomorúságos munka lehet. Meg kell találnia egy kedves autóját, majd meg kell győződnie arról, hogy megengedheti magának, majd foglalkoznia kell az eladóval! Tegye ezt a helyzetet kevésbé fárasztóvá, ha elolvassa ezt a cikket, és elsajátítja azt a nagy tudást, amelyet ma nyújthat neked.

Soha ne menjen el a meghatározott autóárral, amikor autó vásárol. Az emberek általában a dolgokat árazzák, tudva, hogy le kell engedniük, amikor a vevő odaér. Ha készpénzzel fizet, az sem fáj, hogy elmondja nekik. Azok az emberek, akik sok pénzt látnak, nagyobb valószínűséggel engedik kevesebbet.

Ne felejtse el megvizsgálni a jármű alkatrészeinek költségeit, mielőtt megvásárolja. Néhány autó, különösen az import, karbantartása sokkal költségesebb, mint másoké. Vizsgálja meg a gyakran elhasználódó alkatrészek, például gumiabroncsok, fékek és ablaktörlő lapátok költségeit. Vizsgálja meg a generátorok, a gyújtógyertyák és más motor alkatrészek költségeit is.

Autó vásárlása előtt annyit kell tudnia. Kaphat jobb ajánlatot, ha tájékozódik. Nézze meg az értékeléseket is.

Autó vásárlása előtt ellenőrizze, hogy próbál-e vezetni. Nem a márkáról vagy a modellről szól, hanem a vásárolt autó sajátosságairól. Nincs két autó pontosan ugyanaz. Adjon meg minden tesztvezetésű autónak egy citromvásárlás megakadályozása érdekében.

Autó vásárlásakor ne fizessen sok extrával. Persze, jó lenne, ha nagyon szórakoztató funkciók lennének az új autójában, de valóban szüksége van rájuk? Minden játék vagy eszköz, amelyet hozzáfűz, jelentősen megnöveli az autó árát. Kitalálja ki, mire van szüksége, és ragaszkodjon ehhez.

Régebbi gépjármű megfordítása előtt vizsgálja meg a beáramló árakat. Ha azt tervezi, hogy a jelenlegi járművel kereskedik, hogy az új jármű vételára irányába mozduljon el, élesítse a megfelelő értéket idő előtt. Ellenőrizze az árakat online vagy használja a Kelley kék könyvet. Csak ellenőrizze, hogy ellenőrzi-e a nagykereskedelmi árat, nem pedig a kiskereskedelmi árat.

 

https://www.firkabox.hu/uni-uba-188m-air-lime-zold-roller-toll-kek-tinta-650
https://www.firkabox.hu/uni-emott-10db-os-tufilc-keszlet-fekete-barna-narancs-piros-pink-fukszia-kek-zold-vilagoszold-sarga-1067
https://www.firkabox.hu/cable-candy-kis-gumi-tappancs-kabelvezeto-fekete-x10-924
https://www.firkabox.hu/uniball-iroszerek
https://www.firkabox.hu/iroszerek-es-irodaszerek-170/dahle-83/max-100/tuzogep-137
https://www.firkabox.hu/iroszerek-es-irodaszerek-170/dahle-83/ollo-87
https://www.firkabox.hu/uni-usp-200-fl-narancs-szovegkiemelo-709
https://www.firkabox.hu/uni-ub-150-fekete-roller-toll-721
https://www.firkabox.hu/uni-emott-5db-os-tufilc-keszlet-narancs-cinober-pink-citromsarga-fukszia-1060
https://www.firkabox.hu/uni-pna-125-fekete-permanens-toll-845
https://www.firkabox.hu/cable-candy-tepozaras-kabelrendezo-fekete-x8-915



Keressen online ösztönzőket a kívánt autóra. Sok gépjárműgyártó pénzvisszafizetést vagy különleges finanszírozást kínál járműveinek. A márkakereskedés nem mindig mond el neked ezeket a dolgokat. Szánjon egy kis időt először saját magának nevelésére, így a legjobb megoldást kaphatja, ha a bemutatóteremben tartózkodik.

A tesztvezetés elengedhetetlen. Fontos, hogy a kormány mögé kerüljön, hogy vásárlás előtt megérezze az autó érzetét. A kereskedőnek ezüst nyelve lehet, de a saját tapasztalata és megítélése számít. Keményen utazva vagy durva kezeléssel kellemetlenül meglepheti magát.

Nem számít, milyen messzire ment a vásárláshoz, ne feledje, hogy addig nem kötődik az egy autó-kereskedésbe, amíg aláírja a papírokat. Még ha az eladó nagyon barátságos is, ez csak üzlet. Ha máshol talál kedvezőbb ajánlatot, akkor nem köteles vásárolni az első kereskedőtől.

Autó vásárlásakor vigyázzon a jármű korára és futásteljesítményére vonatkozó garanciával. A legtöbb esetben valószínűleg először eléri a futásteljesítményt, ezért mielőtt döntést hoz arról, hogy melyik járművet vásárolja meg, győződjön meg róla, hogy pontosan megérti, mennyi időre jár valószínűleg a fedezet.

Most, hogy rendelkezel a cikk ismereteivel, teljes mértékben fel kell készülnie arra, hogy odamenjen, és arra késztesse az eladót az Ön számára. Nagyszerű árat kap, lenyűgöző autót talál, és rekord idő alatt csinál mindent. Olyan barátokat és családtagokat fogsz szerezni, akik azt akarja, hogy segítsen nekik legközelebb, amikor autóra van szükségük!

Ajánló
Kommentek
  1. Én