A pénz megtérülése: Minden az iPhone használatáról

A pénz megtérülése: Minden az iPhone használatáról

 

Ha megelégszik azzal, hogy státuszszimbólumként csak az Apple tulajdonában van egy iPhone, akkor lehet, hogy ez a cikk nem az Ön számára készült. Ha viszont a lehető legtöbbet akarja kihozni az iPhone által kínált lehetőségekből, akkor jó helyen jár. Olvassa el néhány hangstratégiát, hogy kihasználhassa iPhone-ját.

 

Ahhoz, hogy a legtöbbet hozza ki iPhone-jából, használja tárolóeszközként. Az iPhone segítségével mindenféle fájlt tárolhat a könnyen elérhető szoftver segítségével. A nyilvánvaló zenefájlokon kívül képeket, dokumentumokat és egyebeket is tárolhat. A legjobb előny ennek az a tény, hogy mindig hozzáférhet ezekhez a fájlokhoz, bárhová is megy.

https://homebusinessbudapest.blog.hu/2018/04/11/the_do_s_and_dont_s_when_it_comes_to_starting_a_home_business

https://garazsberendezes.reblog.hu/

https://fogyasesfogyokura.com/blog.php/

https://alkatreszes.blog.hu/2018/08/23/autos_tesztek_angolul_jol_tudoknak

https://twitter.com/etrendes

https://garazsberendezes.reblog.hu/considering-using-glutenmentes-vitamins-read-this-article-now

https://autoakkumulator.reblog.hu/

https://autoakkumulator.reblog.hu/learning-how-to-make-yourself-more-beautiful

https://twitter.com/petersegithu

 

Használja a fejhallgató vezetékét a képek készítéséhez. Nehéz lehet olyan képet készíteni, amely fókuszban van, ha olyan gombot nyom meg, amely a tényleges telefonon található. Ehelyett nyomja meg a vezeték gombját; az enyhe mozdulat egyáltalán nem fogja érinteni az iPhone készülékét, így éles, tiszta fényképet készíthet.

 

Ne essen pánikba, ha az iPhone nedves lesz. A telefonok néha kicsúsznak a zsebekből és tócsákba kerülhetnek. Ha ez történik, ne használjon hajszárítót, hogy megpróbálja a lehető leggyorsabban kiszárítani a telefont. Ez a nedvességet mélyebbre kényszerítheti a telefonban. Ehelyett próbálja meg egy éjszakán át egy zacskó főzetlen rizsben hagyni a telefonját.

 

Ha az interneten keres az iPhone készülékén, kattintson a középső alsó nyílra, hogy továbbítsa a hivatkozást arra az oldalra, amelyen éppen tartózkodik, az e-mail címére. Ez nagyon hasznos lehet, ha fontos cikkeket keres az iPhone készülékén, és nincs elegendő hely mindet tárolni.

Ha véletlenül nedves lesz az iPhone, akkor az utolsó dolog, amit be kell kapcsolnia az a készüléke. A bekapcsolásával fennáll a rövidzárlat veszélye. Ehelyett törölközővel szárítsa meg, majd tegye egy Ziploc táskába. Ezután tegye egy tál főzetlen rizsbe, és hagyja ott ülni, amíg a nedvesség kiszárad.

1. Facebook Share 2. Twitter Share 3. Pinterest Share 4. Linkedin Share

 

Vannak olyan webhelyek, amelyeket sokat látogat meg a telefonján? Kívánja, hogy legyen egy kis ikon rájuk a kezdőképernyőn? Nos, ha van, nyissa meg a weboldalt a Safari-ban, és kattintson a képernyő tetején található Ugrás ikonra. Ezután kiválaszthatja, hogy hozzáadja-e a kezdőképernyőhöz.

 

Ha nem szeretne aggódni a nagybetűk miatt, amikor szöveges üzenetet gépel egy ismerősének, bekapcsolhatja az automatikus nagybetűsítést. Ez a funkció a Beállítások-> Általános-> Billentyűzet alatt található, és ez az első lehetőség, amikor megnyitja ezt a részt. Ez sok időt takaríthat meg, és szövegekkel javítja nyelvtanát.

 

Belfry group építőipari cég, Automotive services Alexandria, Papír, Írószer, Irodaszer, digitális marketing

Belfry építőipari cég mechanic alexandria click here The ba digitális marketing Belfry szótár Belfry Group digitális marketing Imimpex Befry cégtár Belfry Linkedin Biztonságtechnika the belfry Belfry wiki Belfry group építőipari cég, Automotive services Alexandria, Papír, Írószer, Irodaszer, digitális marketing

Verblender, Hungarian goose down comforter, down comforters, szőnyegtisztítás, vízszerelő árak Budapest, autó alkatrész, kipufogó, Riemchen, fürdő

down comforters vízszerelő árak budapest goose down comforter szonyegtisztitas vízszerelő és fűtésszerelő video marketing akkumulátor, motorolaj Verblender, Hungarian goose down comforter, down comforters, szőnyegtisztítás, vízszerelő árak Budapest, autó alkatrész, kipufogó, Riemchen, fürdő

Tégla burkolat, kéttannyelvű angol iskola, kárpittisztítás, vízszerelő és szőnyegtisztítás

szőnyegtisztítás felsőfokon chiptuning budapest szőnyegtisztítás budapest vízszerelő legjobb kárpittisztító szőnyegtisztítás budapesten Tégla burkolat, kéttannyelvű angol iskola, kárpittisztítás, vízszerelő és szőnyegtisztítás

Személyi edző, icentrum, tégla, kiadó iroda, szonyegtisztitas, műanyag ablak, lampone, takarítás

Személyi edző She fitness BP ipad szerviz iroda kiadó Budapest 3. kerület Szonyegtisztitas.org Szonyegtisztitas.net iphoneservice.hu Lampone.hu itt Személyi edző, icentrum, tégla, kiadó iroda, szonyegtisztitas, műanyag ablak, lampone, takarítás

Ha talál egy alkalmazást, amely tetszik és szeretne az iPhone készülékéhez, nézze meg a költségeket. Valószínű, hogy van egy ingyenes vagy olcsóbb megfelelője, amely ugyanazt csinálja. Így elérheti ugyanazt a kívánt funkciót, de megtakaríthatja egészét vagy egy részét a pénzének.

 

Tudja, hogyan készíthet egy képernyőképet az iPhone készülékéről? Tartsa lenyomva az alvás és otthon gombokat legalább három másodpercig, és ezzel elkészül a pillanatkép. Ha a teljes képernyőt fehér színűvé teszi, a képernyőképet elkészítették és eltárolták.

 

Egy dolog az iPhone tulajdonosa. Másik lehetőség, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a technológiából. Most, hogy elolvasta ezt a cikket, képesnek kell lennie arra, hogy maximalizálja az Apple iPhone előnyeit. Elkerülheti a technikára jellemző buktatókat és veszélyeket is.